Nejlepší recepty podle uživatelů
PS: Základem celého receptu, jak už to tak u burgerů bývá, je kvalitní hovězí maso. Takže, chcete-li dnes večer připravit tyto famózní burgery, pak se určitě stavte nejdříve u řezníka, kde si řekněte o kvalitní maso! Suroviny jsou samy o sobě dost sladké, proto není nezbytně nutné použít žádné sladidlo navíc. Pokud přeci jen budete chtít, doporučuji zvolit med, stévii, agáve sirup apod. Na výběr masa si dejte velký pozor. Kupovat maso v běžném supermarketu rozhodně nedoporučuji. Je důležité na mase nešetřit a zajít k dobrému řezníkovi, u kterého seženete kvalitní vyzrálé steakové maso, a který vám s výběrem jistě poradí. Pokud budete nahrazovat žitnou mouku jinou může se mírně lišit množství potřebné vody. Smetanu z kokosového mléka získáme tak, že plechovku necháme ležet minimálně přes noc v lednici. Po otevření zjistíme, že nahoře se nám usadila velmi tuhá kokosová smetana a dole kokosová voda. Vyndáme pouze smetanu (dejte pozor, abyste opravdu nenabrali i vodu, šlehačka by pak nešla vyšlehat). Dort, kterým nikdy nic nezkazíte. Zamilují si ho i ti, kteří zdravou výživu nevyhledávají, či k ní mají dokonce odpor… Pokud jim neprozradíte, že v dortu je nastrouhaná mrkev, věřte, žeBurger s nakládanou červenou cibulí a šťavnatým hovězím masem
Banánovo-kokosový RAW dort
Steak s vinnou redukcí
Švestkový koláč s drobenkou
Domácí tortilly
Kakaová roláda s kokosovým krémem
Mrkvový dort (Carrot Cake)
nic nepoznají! 😉